Page Title Bg

ТРЕНЕРИ

Јана Д.

Јана Д.


ПИЛАТЕС-МИКС

Започни да вежбаш!
Рената М.

Рената М.


ПИЛАТЕС-МИКС

Започни да вежбаш!
Ангела М.

Ангела М.


ПИЛАТЕС-МИКС

Започни да вежбаш!
Ели Д.

Ели Д.


BODYCOMBAT

Започни да вежбаш!
Анастасија.

Анастасија.


ЗУМБА ФИТНЕС

Започни да вежбаш!
Душан Проковиќ.

Душан П.


Total Body Workout

Започни да вежбаш!
Marija Radeska.

Марија Р.


GYM

Започни да вежбаш!
Milos .

Милош Б..


GYM

Започни да вежбаш!