Page Title Bg

Распоред

Фитнес Станица - Олимписки

Divider
Jana D.

ПИЛАТЕС-МИКС

Со Јана Д.

Вторник-Четврток | 19:00-20:00 Вторник-Четврток | 20:00-21:00     3 термин-Петок | 19:00-20:00

Дополнителен час во договор со групата

Започни да вежбаш!
Dushan P.

Total Body Workout

Со Душан П.

Понеделник | 20:00-21:00 Вторник | 20:00-21:00
Среда | 20:00-21:00     
Сабота
| 18:00-19:00

Дополнителен час во договор со групата

Започни да вежбаш!
Eli D.

Теретана

Со Марија и Милош

Понеделник-Сабота | 15.00-22.00

It is GYM time!

Започни да вежбаш!
Renata M.

ПИЛАТЕС-МИКС

Со Рената М.

Понеделник-Среда | 18:00-19:00 Понеделник-Среда | 19:00-20:00 Вторник-Четврток | 18:00-19:00     3 термин-Сабота | 18:00-19:00

Дополнителен час во договор со групата

Започни да вежбаш!
Angela M.

ПИЛАТЕС-МИКС

Со Ангела М.

Понеделник-Среда | 17:00-18:00    3 термин - Петок | 17:00-18:00

Дополнителен час во договор со групата

Започни да вежбаш!
Ana S.

СТЕП-АЕРОБИК

Со Јана Д.

Понеделник-Среда | 19:00-20:00     3 термин-Петок | 18:00-19:00

Дополнителен час во договор со групата

Започни да вежбаш!
Sakine J.

ЗУМБА ФИТНЕС

Со Анастасија

Понеделник-Среда | 20:00-21:00     3 термин-Петок | 19:00-20:00

Дополнителен час во договор со групата

Започни да вежбаш!
Eli D.

BodyCombat

Со Ели Д.

Вторник-Четврток | 19.00-20.00     3 термин - Сабота | 19.00-20.00

Дополнителен час во договор со групата

Започни да вежбаш!