Page Title Bg

КОНТАКТ

Инвестирај во себе, биди фит, телото ќе ти биде благодарно!
Инфо на 078294486

Бул.Кочо Рацин бр.33 (Олимписки базен)
Скопје
Р.Македонија

Телефон : 078294486