Page Title Bg

ЦЕНИ

ЦЕНИ ГРУПНИ АКТИВНОСТИ

Pilates-mix, Step-aerobics, Total Body Workout, Body Combat, Zumba Fitness

Divider

01.

8 термина месечно
(2 неделно)

1200 ден.

 • Најголем фитнес центар во градот
 • Професионален тим
 • Нова опрема
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Централно ладење и греење
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
Контактирај не и започни денес!

02.

12 термина месечно
(3 неделно)

1500 ден.

 • Комбинирај различни активности со 1 претплата
 • Најголем фитнес центар во градот
 • Професионален тим
 • Нова опрема
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Централно ладење и греење
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
Контактирај не и започни денес!

03.

16 термина месечно
(4 неделно)

1800 ден.

 • Комбинирај различни активности со 1 претплата
 • Најголем фитнес центар во градот
 • Професионален тим
 • Нова опрема
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Централно ладење и греење
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
Контактирај не и започни денес!

04.

Пробен час

250 ден.

 • Најголем фитнес центар во градот
 • Професионален тим
 • Нова опрема
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Централно ладење и греење
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
Контактирај не и започни денес!

05.

Припејд картичка

100 ден еднократно.

 • Најголем фитнес центар во градот
 • Професионален тим
 • Нова опрема
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Централно ладење и греење
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
Контактирај не и започни денес!ЦЕНИ ТЕРЕТАНА

Работно време: Понеделник до Сабота од 15.00 до 22.00

Divider

01.

Пакет бр.1 теретана

1500 ден.

 • 8 тренинзи месечно (2 неделно)
 • Вклучен инстурктор (полуперсонални тренинзи)
 • Најголем фитнес центар во градот
 • Комплетно нови справи
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
 • од Понеделник до Сабота од 15 до 22 часот
Контактирај не и започни денес!

02.

Пакет бр.2 теретана

1700 ден.

 • 12 тренинзи месечно (3 неделно)
 • Вклучен инстурктор (полуперсонални тренинзи)
 • Најголем фитнес центар во градот
 • Комплетно нови справи
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
 • од Понеделник до Сабота од 15 до 22 часот
Контактирај не и започни денес!

03.

Пакет бр.3 теретана

2000 ден.

 • 20 тренинзи месечно (5 неделно)
 • Вклучен инстурктор (полуперсонални тренинзи)
 • Најголем фитнес центар во градот
 • Комплетно нови справи
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
 • од Понеделник до Сабота од 15 до 22 часот
Контактирај не и започни денес!

04.

Комбо групни + теретана

1800 ден.

 • 12 тренинзи месечно (8 групни + 4 теретана)
 • Најголем фитнес центар во градот
 • Комплетно нови справи
 • Вклучен инстурктор (полуперсонални тренинзи)
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
 • Работиме секој ден освен Недела
Контактирај не и започни денес!

05.

Пробен тренинг-теретана

300 ден.

 • Најголем фитнес центар во градот
 • Комплетно нови справи
 • Вклучен инстурктор (полуперсонални тренинзи)
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
 • од Понеделник до Сабота од 15 до 22 часот
Контактирај не и започни денес!

06.

Припејд картичка

100 ден еднократно.

 • Најголем фитнес центар во градот
 • Професионален тим
 • Нова опрема
 • Највисок степен на хигиена - "green"
 • Централно ладење и греење
 • Од Понеделник до Сабота од 15 до 22 часот
 • Бесплатен паркинг за време на тренингот
 • Се гледаме во Фитнес Станица
Контактирај не и започни денес!

07.

Персонални тренинзи

8500 ден.

 • 12 тренинзи месечно
 • Професионален инструктор
 • Персонални тренинзи и совети за вежбање
 • Програма за вежбање
 • Програма за исхрана
 • Мотивација
Контактирај не и започни денес!