q Фитнес Станица-најголемиот комплетно нов фитнес центар во Скопје, за вас и вашето тело. Комплетно нова опрема, најдобри инструктори, бесплатен паркинг, највисок степен на хигиена, комбинација од активности со една месечна претплата. Лоцирани сме во објектот на Олимпискиот базен
Page Down

Инвестирај во себе! Започни да вежбаш.

Divider
Fitness

Мисија

Мисијата на Фитнес Станица е да направи урбано, пријатно место со убав амбиент за рекреација,спорт и релаксација во градот. Да бидеме фит!

Fitnesstanica

Инструкторки

Нашите инструктоки ќе направат се во нивна моќ за да направите фит тело и да се чувствувате убаво додека вежбате

Fitnesstanica

Фитнес Станица - Олимписки

Фитнес Станица е најголемиот фитнес центар во градот и како таков ќе пружи максимум за своите посетители, лоциран во објектот на Олимпискиот базен.

Fitnesstanica

Тело

Во стресни и брзи времиња како овие, еден од најважните елементи е времето поминато во рекреација и релаксација. Стартувај денес, нема изговори.

Распоред на активности

Divider
Pilates-mix

Pilates-mix it is


Со Јана, Рената и Ангела

StepAerobics

Move that body with step-aerobic!


Со Јана

ZumbaFitness

Let's zumba fitness


Со Анастасија

BodyCombat

Kick it!


Со Елисавета

pilates

Work it out!


Со Душан П.

gym

Move to the GYM


Со Марија и Милош

Активности

Divider

Фитнес Станица

Заедно сме фит!


Степ-аеробик

со Јана Д.

Види распоред

Фитнес Станица

Какви се условите?

  • 1. Хигиената на прво место
  • 2. Најголем фитнес центар во градот
  • 3. Централно греење и ладење    специјално за оваа намена
  • 4. Најголеми сали
  • 5. Нова опрема
  • 6. Квалификувани инструктори/ки
  • 7. Лоциран во центарот на градот       (во објектот на Олимписки базен)
  • 8. Нема лош мирис во сали и    соблекувални
  • 9. Комбинирај активности со една    месечна претплата

Инвестирај во себе, телото ќе ти биде благодарно! Инфо на 078294486

Бул.Кочо Рацин бр.33 (Олимписки базен)
Скопје
Р.Македонија

Телефон : 078294486